INFORMACIÓ 


  Dins d’aquest marc d'absoluta incertesa, l'Hotel Rambla Figueres es prepara pel moment de la reobertura i és que no només cal tornar amb la màxima il·lusió i força sinó sobretot, amb les majors mesures de seguretat i higiene per garantir la salut dels hostes i del propi equip.

Tot i el tancament de l'Hotel decretat pel Govern seguim al seu servei, atenent telefònicament o via correu electrònic als clients que tenen reserves i necessiten fer un canvi; també per administrar les reserves que van arribant per a l'època en què estigui l'Hotel obert o per proporcionar qualsevol informació que necessitin els nostres clients.

Molt aviat estarem de nou al seu servei preparats per a la nova realitat. En aquests moments estem ultimant els detalls per a una imminent reobertura segura per als nostres clients i personal.

Ja disposem de nous protocols de treball intern per evitar el contacte, en la mesura del possible, digitalitzant una sèrie de processos interns, protocols de formació al personal i per descomptat, tenim llestos els protocols de cara als clients amb els cartells explicatius del mateix.

Paral·lelament estem pendents de totes les mesures d'higiene i seguretat que es van publicant i que nosaltres anem implementant als nostres nous protocols d'atenció a client i neteja. Disposem dels següents segells de qualitat que ens avalen:

  • STOP COVID 19 atorgat per l'Ajuntament de Figueres.
  • ALOJAMIENTO SEGURO atorgat per "Hostelería de España" i "Confederación Española de Hoteles y Alojamientos turísticos"

Així i tot, hem de romandre a l'espera del que decideixi el Govern juntament amb les diferents Associacions Hoteleres Espanyoles sobre els certificats oficials de qualitat i els requisits dels mateixos.

Som un equip i ens ajudem i recolzem entre tots. Estem posant tot de la nostra part per recuperar "el nostre Hotel" i seguir endavant. Aprofitem l'avinentesa per donar les gràcies a tots els nostres clients i amics per la seva fidelitat durant tots aquests anys, i comunicar-los que, si ho desitgen, molt aviat estarem de nou amb vostès ...

Gràcies!!

Formulari de Contacte

Preguntes i comentaris són benviduts!
Empleni tots els camps requerits (*)

Dades de Contacte

Address
Rambla 33, 17600 Figueres, Espanya
Social Media