INFORMACIÓ 


  Informem a tots els nostres clients que, degut a l'incertesa sanitària en la que ens trobem inmersos, tanquem temporalment fins que la situació sigui més favorable.

Hem implementat totes les mesures de seguretat fixades per la autoritats sanitàries en relació a la prevenció enfront del COVID 19, perquè els nostres clients estiguin 100% segurs en el moment de la represa de l'activitat. Per això volem transmetre un missatge de tranquil·litat i de confiança ja que comptem amb un protocol d'actuació seguint les indicacions sanitàries.

Disposem dels següents segells de qualitat que ens avalen:

  • STOP COVID 19 atorgat per l'Ajuntament de Figueres.
  • ALOJAMIENTO SEGURO atorgat per "Hostelería de España" i "Confederación Española de Hoteles y Alojamientos turísticos"
Ajuntament de Figueres Hotel Rambla sello B17620196 7011 1 Hotel Rambla Figueres

Romandrem a l'espera del que decideixi el Govern juntament amb les diferents Associacions Hoteleres Espanyoles en referància a les noves recomanacions derivades de l'estat actual de la pandèmia.

Som un equip i ens ajudem i recolzem entre tots. Estem posant tot de la nostra part per recuperar "el nostre Hotel" i seguir endavant. Aprofitem l'avinentesa per donar les gràcies a tots els nostres clients i amics per la seva fidelitat durant tots aquests anys, i comunicar-los que, ben aviat esperem poder tornar estar de nou al seu servei ...

Gràcies!!

Formulari de Contacte

Preguntes i comentaris són benviduts!
Empleni tots els camps requerits (*)

Dades de Contacte

Address
Rambla 33, 17600 Figueres, Espanya
Social Media